Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Kirándulóidő jön a hosszú hétvégére

Szerző: Korsós Éva, forrás:hvg – 2015-10-22 11:38:15

Az előttünk álló időszakban fogjuk látni a napot, csapadék csak pénteken fordulhat elő, a legmagasabb hőmérséklet többnyire 14-16 fok lesz. Érdemes szabadtéri programokat tervezni, kirándulni, kihasználni a napsütést.

Csütörtökön a köd feloszlása után a változóan felhős ég mellett a legtöbb helyen kisüt a nap, jelentős felhőzetnövekedés este északnyugaton lehet. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati, északi szél napközben a Dunántúlon megélénkül – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben, illetve a tartósan derült területeken gyenge fagyra is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 14 fok között valószínű.

Pénteken, a nemzeti ünnepen változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Az éjszakai, reggeli órákban átmenetileg köd képződhet. Helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. Az északnyugati szél helyenként megélénkül, az Észak-Dunántúlon meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 15 fok között alakul.

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos idő várható, de néhol a köd, illetve az alacsonyszintű rétegfelhőzet csak lassan oszlik majd fel. Csapadék általában nem lesz, de északkeleten a határ mentén egy-egy zápor nem kizárt. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Vasárnap gyengén és erősebben felhős időszakok és területek váltakoznak. Csapadék nem lesz. A déli szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó