Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Kiadósabb eső, csökkenő hőmérséklet

Szerző: Gábor János, – 2011-03-16 14:20:30

Szerdán eleinte gyengén felhős lesz az ég, majd napközben délnyugat felől fokozatosan megvastagszik a felhőzet, beborul az ég, és a déli óráktól délnyugat felől egyre többfelé ered el az eső. Reggel 3 és 8, délután 14 és 21 fok között alakulhat a hőmérséklet (a legtovább napos Tiszántúlon lehet 20 fok körüli tavaszi meleg). Napközben egyre többfelé megerősödik a délkeleti szél. Melegfronti hatással számolhatunk.

Csütörtökön borult lesz az ég, esetleg délen bújhat elő rövid időre a nap, és sokfelé várható kiadós mennyiségű eső, zápor, főleg délen, délkeleten zivatar. 8 és 18 fok közötti értékeket mérhetünk. A délkeleti szél viharossá fokozódhat.

Pénteken marad a borongós idő, de már kevesebb helyen várható csapadék. A szél északnyugatira fordul és délutántól viharossá fokozódik, lehűlés kezdődik! 8 és 13 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Szombaton még erősen felhős lesz az ég és keleten további eső valószínű, aztán vasárnap csökken a felhőzet és már csak elszórtan fordulhat elő csapadék.

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó