Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Két nap repetát kapunk napfényből

Szerző: Korsós Éva, forrás:24.hu – 2016-10-07 07:15:04

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken eleinte erősen felhős lesz az ég, de egyre hosszabb időszakokra csökken a felhőzet, és süt ki a nap, majd késő délutántól határozottabb felhőzetcsökkenés veszi kezdetét. Már csak kisebb eső fordulhat elő, az is főleg a kora délutáni órákig. A Nyugat-Dunántúlon napközben időnként megélénkül az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul, a Dél-Dunántúlon lesz a legmelegebb, északkeleten a leghűvösebb. Késő estére 2, 9 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton kezdetben többnyire gyengén felhős időre számíthatunk, a ködfoltok délelőtt feloszlanak, majd gomolyfelhő-képződés és fátyolfelhők mellett délután is várható legalább néhány órás napsütés. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 15 fok között várható.

Vasárnap változóan felhős időre számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, a ködfoltok délelőtt feloszlanak, majd délután a Dunántúlon megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Késő délutántól nyugaton szórványosan alakulhat ki eső, záporeső, az ország nagyobb részén csapadék még nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között várható.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó