Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Készüljünk: ekkor lesz 18 fok

Szerző: Korsós Éva, hirado.hu – 2014-02-23 09:46:42

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint jövő héten változó időjárásra lehet számítani, de péntek magasságában már 18 fok is lehet.

Ma kezdetben még országszerte borult idő várható a Dunántúlon és délen többfelé esővel. Napközben egyre inkább a déli, délnyugati országrészbe húzódik vissza a csapadék, és északon elvékonyodik, felszakadozik a felhőzet, ott helyenként hosszabb-rövidebb időszakokra a nap is kisüt. A Dunántúlon, napközben északkeleten is megerősödik az északi, északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 11 fok között várható. Késő este 4, 9 fok valószínű.

Holnap délnyugaton erősen, másutt változóan felhős idő lesz. Főleg délen és nyugaton fordulhat elő helyenként eső, zápor. Az északkeleti szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8, 13 fok között alakul

Jövő hét elején éjszaka képződő köd feloszlása után változó felhőzet lesz a jellemző. Keleten maradhat meg tartósabban a köd. A ködös helyeken ködszitálás előfordulhat, másutt csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 8, 13 fok között alakul.

Kedden nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Néhol kisebb eső is előfordulhat. A déli szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 15 fok között alakul.

Szerdán eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Elszórtan eső, zápor előfordulhat. Az északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 15 fok között alakul.

Csütörtökön nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Főleg fátyolfelhők lesznek az égen, de helyenként vastagabb lesz a felhőzet, és zápor is kialakulhat. A déli szél időnként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12, 17 fok között alakul.

Pénteken főleg fátyolfelhők lesznek az égen, nyugaton lehet a vastagabb felhőzet, és ott alakulhat ki helyenként záporeső. A délkeleti szél időnként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 2, 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 18 fok között alakul.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó