Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Kellemes nyári idő átmeneti hidegfronttal

Szerző: Korsós Éva, forrás:idokep – 2016-07-04 05:31:56

Az előttünk álló héten kellemes nyári időre számíthatunk, de szerdán egy hidegfront hoz elszórtan záporokat, zivatarokat és szeles időt.

Hétfőn már ismét sok napsütésre számíthatunk, viszont időnként megjelenhetnek felhők az égen, de ezekből csapadék nem várható. A szél is veszít erejéből, de a Tiszántúlon még számítani kell élénk északi széllökésekre. A hajnali órákban 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet, napközben pedig 24 és 29 fok közötti maximumokra van kilátás. Kedden is folytatódik a csapadékmentes idő, és ismét sok napsütésre számíthatunk, de azért ezen a napon is lesznek felhők az égen. Az északnyugati tájakon megélénkülhet a déli, délnyugati szél. Fokozódik a nappali felmelegedés, a csúcshőmérséklet 27 és 31 fok között alakul.

Szerdán egy hidegfront éri el hazánkat, ennek következtében feltámad a nyugati, északnyugati szél, az északi tájakon erős, viharos lökések is előfordulhatnak majd. A front előtt az északkeleti tájakon a délnyugati szelet is kísérhetik erős lökések. Ugyanakkor a gomolyfelhőzet is erőteljesebben megnövekszik, és elszórtan záporok, helyenként zivatarok is kialakulhatnak. A délutáni órákban 24 és 30 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön és pénteken ismét túlnyomóan napos, csapadékmentes időre számíthatunk. Csütörtökön viszont még sokfelé élénk, erős lehet az északnyugati szél. A friss hajnalokat követően a délutáni órákra általában 23 és 28 fok közé melegedhet a levegő. A hétvégére ismét visszatérhet az igazi strandidő.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó