Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Kaptunk fótókat Pitték budapesti házából!

Szerző: Gábor János, – 2010-11-02 12:22:29

A Life & Style magazin exkluzív fotókat szerzett Angelina Jolie és Brad Pitt budapesti otthonának belsejéről. A mintegy 1040 négyzetméteres, a Szépvölgy és a Budai hegyek között fekvő ingatlant napelemekkel, beltéri úszómedencével, szaunával és borospincével is felszerelték, de ami a legdurvább: a ház vízellátását természetes forrásvízből biztosítják!



A luxusnak persze az árát is megkérik: a házaspár közel 3 és fél millió forintot perkál le a főbérlőnek havonta, de ettől aligha dől össze Jolie-ék büdzséje, sőt a színésznő elmondása szerint végre normál mederben zajlik a család élete, és a gyerekek imádják Magyarországot.



A ház egyébként mindössze 20 percre van a Gustave Eiffel Budapest francia idegennyelvi képzést nyújtó iskolától, ahová a négy legidősebb gyermekük jár. Itt többek közt magyar történelmet, néptáncot, és más nemzeti művészeteket tanulnak, de többek közt karateképzésben is részt vesznek. Amíg a kisebbek, Shiloh és Zahara óvódába járnak, addig Maddox a sportokban jeleskedik - egyik osztálytársa szerint ő a legjobb focista a csapatban. A népes gyerekseregből a kis Pax állítólag már barátnőt is talált magának Magyarországon. Micsoda harmónia!

A Life & style cikke alapján fordította és írta:
Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó