Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Győrben nyílik meg az ABBAWORLD!

Szerző: Gábor János, – 2010-11-02 11:44:21

Az ABBAWORLD története továbbfolytatódik. Ez az egyedülálló multimédiás interaktív kiállítás London és Melbourne után Magyarországra, a Budapesttől 100 km-re található Győrbe érkezik. Az interaktív ABBAWORLD kiállítást december 4-én nyitják meg a győri multifunkciós központban, az ETO Parkban.

A kiállítás londoni TV-reklámja:



Az ABBA együttes tagjai számára a magyarországi kiállítás kárpótlásként szolgál a múlt miatt. “Nagyon boldogok vagyunk, hogy az ABBAWORLD Magyarországra jön” – mondta a csapat közleményében. “Soha nem sikerült turnét szerveznünk Kelet-Európába, nagyszerű érzés, hogy végre megadhatjuk a lehetőséget arra, hogy az élményeket újra átélhessék az ABBAWORLD által.”



Az ABBAWORLD interaktív kiállításra való érdeklődés nemcsak generációkon, hanem határokon is átível az egész világon. Az interaktív kiállítás és egyben egy érzelmi utazás, amely a svéd ABBA együttes sikeres pályáját öleli fel. A magyarországi kiállítás 1200 m2-en épül fel, kirobbanóan jó zenével, egyedi videókkal, fotókkal és soha nem látott relikviákkal a világ legkedveltebb pop ikonjainak – Anni-Fridnek, Bennynek, Björnnek, Agnethának – személyes gyűjteményéből.

Az ABBAWORLD kiállítás kitűnő londoni és melbourne-i bemutatója után december 4-én, a győri ETO Parkban nyitja meg ismét kapuit.

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó