Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Jövő héten érkezik a hideg

Szerző: Korsós Éva, forrás:idokep.hu – 2016-11-24 05:57:55

Ha tehetjük használjuk még ki a napos, enyhe novemberi időt, jövő héten már elő kell venni a nagykabátot! A jelenlegi számítások szerint hétfőtől egyre hidegebbek lesznek mind az éjszakák, mind a nappalok, markáns lehűlés körvonalazódik.

Ködösen, párásan indulnak a reggelek csütörtökön és pénteken, főként északkeleten, keleten és a délnyugati tájakon alakulhat ki sűrű köd, ami helyenként tartósabban is megmaradhat. Napközben napos-felhős időszakok váltják egymást, és a legtöbb helyen továbbra is 10 fok felett alakulnak a maximumok, melegebb délnyugaton lesz.

A hétvégén már több felhő lesz felettünk és a péntek esti óráktól délnyugat felől eső, gyenge eső is várható. Szombaton szórványosan, vasárnap többfelé alakulhat ki csapadék, a maximumok 7-13 fok körül alakulnak. Vasárnapra az ország északkeleti felén egyre nagyobb területen feltámad a szél.

Hétfő reggelre az ország északi felén már többfelé fagypont alá megy a hőmérséklet és napközben is csupán 1-6 fok közötti maximumokat mérhetünk. Hőérzetünket tovább ronthatja a szeles idő, a Dunántúlon erős, viharos lökések is kísérhetik az északnyugati szelet. Többfelé kisüt a nap, kisebb eső elszórtan alakulhat ki.

Kedden napos, szeles idő várható, szerdán már megnövekszik a felhőzet, de csapadék csak néhol alakulhat ki. Fagyosak lesznek a hajnalok, -7, -2 fokig süllyed a hőmérséklet, délutánonként pedig 0-5 fokot mérhetünk.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Kínába viszik a magyar tejet


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó