Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Jönnek a mínuszok, hétvégétől itt az igazi lehűlés

Szerző: Korsós Éva, hvg.hu – 2014-01-08 05:21:02

Szerdán az ország túlnyomó részén borult lesz az ég, párás, helyenként tartósan ködös időre van kilátás, legfeljebb nyugaton, délnyugaton vékonyodhat el néhol átmenetileg a felhőzet - írta előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szitálás, ködszitálás többfelé előfordul, de számottevő mennyiségű csapadék nem lesz. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 10 fok között várható, késő estére 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön is többnyire borult, párás idő várható szitálással, legfeljebb néhol északnyugaton szakadozhat fel a felhőzet. Néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Pénteken egy gyenge hidegfront érkezik, amelynek hatására megélénkül, majd megerősödik az északnyugati szél, melynek hatására felszakadozhat átmenetileg a felhőzet. Elszórtan lehet kisebb eső - tette hozzá a koponyeg.hu meteorológiai portál.

Szombaton változóan felhős, reggel párás időre van kilátás. Vasárnap újabb hidegfront érkezhet, a megerősödő északnyugati szél mellett egy-egy zápor, a hegyekben hózápor fordulhat elő. A jövő hét további lehűlést, igazi téli időt ígér.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó