Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

JFK elvette a gyakornok szüzességét - botránykönyv!

Szerző: Gábor János, – 2012-02-07 13:05:28

Előbukkant egy régi szerető, aki azt állítja, 18 hónapig volt afférja John F. Kennedy-vel. A most 69 éves Mimi Alford könyvben tárta fel a titkokat "Mr. Presidentről".

"Lassan kigombolta az ingruhám felső részét, és megfogta a mellemet" - Mimi Alford 19 éves volt, amikor a Fehér Ház sajtóirodájában gyakornoki állást kapott, mielőtt főiskolára ment. 1962 nyarán Mimit elhívta az egyik kollégája a medencéhez, hogy hűsöljön egyet. Ott volt épp John F. Kennedy elnök is. Odaúszott hozzá: "Te vagy Mimi, ugye?" - kérdezte. Később Dave Powers, Kennedy "első" barátja meghívta Mimit az esti buliba, ahol Kennedy elnök is megjelent. A privát sétán már csak a 19 éves lány vett részt. Meglepetésére az elnök Mrs. Kennedy üres szobájába vezette. Alford részletes elbeszélése szerint itt volt az első alkalom. Nem csak az elnökkel. A nő azt állítja, Mr. President vette el a szüzességét.



A történet azonban nem itt végződik, a Once upon a secret: my affair with President John F. Kennedy and its Aftermath (Volt egyszer egy titok: a viszonyom John F. Kennedy elnökkel, és ami utána történt) című, most megjelent könyvben egy 18 hónapos viszonyról, és Kennedy elnök viselt dolgairól számol be részletesen a 69 éves Alford, akire a Spiegel Online szerint egy történész bukkant rá, és felkérte, hogy fedje fel a titkait. "Naponta hatszor váltott inget" - árulja el például a szerző, aki drogokról és többszereplős szexpartikról is beszél. Powers-t Kennedy jelenlétében kellett például orálisan kielégítenie az úszómedence peremén, de romantikus pillanatokat is megélt a férfival, akit nem hívhatott Jacknek, hanem Mr. Presidentnek kellett szólítania. A férfi sosem csókolta szájon, de megtanította rántottát készíteni, és törődött vele akkor is, amikor már elkezdődött a főiskolai tanév.

Mimi Alford, ma:


Az afférnak Kennedy halála vetett véget. Alford szerint még hét nappal 1963. november 22. előtt is találkozott az elnök úrral, bár Alford akkor már esküvőjét tervezte iskolai szerelmével. "Jó lenne, ha velem jöhetnél Texasba" - mondta állítólag Kennedy a nőnek, "hívlak, ha visszaértem". A nő így felelt: "Ne feledd, Mr. President, meg fogok házasodni". Kennedy így válaszolt: "Tudom, de akkor is hívlak" - idézi a könyvet a New York Post, ahol fotót is lehet látni a fiatal Mimi Alfordról.

hvg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó