Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Ilyen időjárás lesz hétvégén!

Szerző: Korsós Éva, forrás:ripost – 2016-05-19 08:44:07

A hét utolsó napjaitól kezdve fokozatosan melegszik az idő, csütörtöktől már 20 fok feletti hőmérséklet lesz, de az eddigi előrejelzésekkel ellentétben elszórtan futó zápor, zivatar még kialakulhat.

Végre visszatér az igazi májusi idő! Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökre már mindenhol déliesre fordul az áramlás, így melegebb légtömegek érkeznek hazánk fölé, melynek köszönhetően már sok helyen 20 fok feletti csúcsértékeket mérhetünk a délutáni órákban.

Csütörtökön a hajnal is enyhébb volt, a délies szél is többfelé megélénkült. A napos időszakok mellett viszont csak elszórtan alakulhatnak ki futó záporok, esetleg gyenge zivatarok.

Pénteken még melegebb időre van kilátás, ekkor már sokfelé 23-24 fok köré melegedhet a levegő, miközben még enyhébb lesz a reggel! A soron következő hétvége sokunk örömére igazán szép időt tartogat, már-már kora nyárias melegre készülhetünk.

De nem tarthat sokáig az öröm, ugyanis hétfőn már hidegfront érkezik északnyugat felől záporokkal, zivatarokkal, több helyen pedig már vasárnap este érezhető lesz az előszele.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó