Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Igencsak kellemetlen napok jönnek

Szerző: Korsós Éva, forrás:hvg – 2017-11-08 06:43:06

Esős napok elé nézünk, hétvégén még több csapadék, jövő héten pedig lehűlés jöhet.

Szerdán délelőtt északkeleten még rövid időre kisüthet a nap, majd ott is beborul az ég, és országszerte erősen felhős vagy borult idő lesz - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Többfelé várható eső, a Miskolc-Debrecen vonaltól keletre a legkisebb a csapadék esélye. A keleti szél a Duna-Tisza közén és a Dunántúl keleti felén gyakran élénk lesz, néhol erős lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között változik, északkeleten és a déli határnál lesz enyhébb a nappal. Késő estére 4 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön kezdetben északon és keleten, később elszórtan alakulhat ki szitálás, gyenge eső - tette hozzá az idokep.hu meteorológiai portál.

Sok lesz a felhő fölöttünk, reggelre sokfelé képződik köd, mely az ország északi felén napközben is tartósan megmaradhat. Hajnalban 4-9, délután 8-13 fokot mérhetünk.

Péntek reggelre is sokfelé képződik pára, köd, napközben változóan felhős-napos idő várható, gyenge eső csak néhol alakulhat ki. Északon néhol megélénkül a délnyugati szél. Délután 9-14 fokra van kilátás.

Szombaton az élénk déli-délnyugati szélben ismét 9-14 fokra készülhetünk. A változóan felhős-napos időben kisebb csapadék legfeljebb északon, északnyugaton alakulhat ki.

Vasárnap nyugat felől kiadósabb csapadék, jövő hét elejére lehűlés jöhet.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó