Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Hosszú hétvégén sem hagyunk unatkozni

Szerző: Lukács Kata, – 2013-11-01 13:37:27

Ha nem tudod mit kezdj, a hosszú hétvégével, ajánlok a figyelmedbe néhány kitűnő programot!

Kalocsán, az Otthon Moziban vetítik, november-2-án, szombaton 18 és 20 órai kezdéssel, az Isron Sky c. feliratos, finn-német-ausztrál sci-fi akciófilmet!



Állatkerti Halloween

Halloween alkalmával a Varázshegy termeiben tökös programok, kézműves foglalkozások, arcfestés teszi színesebbé az állatkerti sétát. A különleges időtöltésre 10 és 15 óra között várják a gyerekeket. Emellett természetesen a Varázshegy megszokott, közkedvelt programjai is remek szórakozást nyújtanak. A több mint 3000 négyzetméternyi fedett területen rengeteg különleges állatfaj, akváriumok, 3D vetítés és állatbemutató, érdekes kiállítások sokasága várja a családokat. (Október 28. és november 3. között a 14 éven aluli gyerekeknek a belépés ingyenes.)

Hol? Budapest
Mikor? Október 28 - november 3.
Mennyi? 1800-2500 forint





Haláli napok

Aki elmegy a Haláli Napokra, az a mexikói halotti kultuszból kap ízelítőt, és részesévé is válhat azzal, hogy maga hajtogatja és ragasztja az olyan szükséges kelléket, mint a papírgirland (papel picado), részt vesz denevérdísz készítésben, vagy azték maszk készítésében. De lesz töklámpa, könyvtök, arcfestés és jelmezkészítés is.

Hol? Budapest
Mikor? Október 31-november 2.
Mennyi? 500-1500 Forint

Halloween Fesztivál

Idén is megrendezik a Halloween Fesztivált Budapesten, amely három versenyt is hirdet. Kiderül, hogy ki a legügyesebb tökfaragó, kié a legdermesztőbb vagy legvidámabb smink, és vajon kié a legbohókásabb jelmez. A szervezők kérése, hogy az eseményre mindenki vigyen magával egy zacskó cukrot, csokit és nyalókát.

Hol? Budapest
Mikor? Október 31.
Mennyi? Ingyenes


(nlcafe.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó