Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Hopkins fázik Pesten, de jól érzi magát

Szerző: Gábor János, – 2010-06-01 08:21:35

A Blikk széles jókedvében találta hétfőn Budapest belvárosában az Oscar-díjas Sir Anthony Hopkinst (72), aki egy rövid, ám annál erőszakosabb közjáték után személyesen kért bocsánatot fotósunktól a túlbuzgó biztonsági őrök miatt.

hopkins
Világsztár Az Oscar-díjas, lovaggá ütött világsztár a legnagyobb titokban forgat Budapesten, s nem örül, hogy ilyen hideg van nálunk - fotó: Simon Judit

Munkatársunk tisztes távolból próbálta lencsevégre kapni a Bárányok hallgatnak sztárját, ám ebben először a biztonságiak megakadályozták, még fényképezőgépét is megpróbálták elvenni. Így amikor a sztár másodszor is megjelent, hogy a forgatás helyszínéről öltözőkocsijához menjen, fotósunk már attól tartott, netán a művész úr is haragszik, megeszi a máját nagy szemű babbal, és jó chiantit iszik hozzá, ahogy tette azt áldozataival Hannibal Lecterként. Hopkins azonban sokkal közvetlenebbnek bizonyult, kedélyesen integetett munkatársunknak, elnézést kért a korábbi incidensért, kezet rázott, s röviden el is beszélgetett vele.

hopkins
Barátságos A marcona biztonságiak miatt Sir Anthony Hopkins személyesen kért bocsánatot, és beszélgetett el a fotósunkkal - fotó: Havran Zoltán

– Nagyon jól érzem itt magam Budapesten, bár egy kicsit fázom, elég hideg van itt maguknál – mondta Hopkins. – Ráadásul esős jelenetre várunk, így a helyzet csak fokozódni fog. Sok a munka, egyelőre csak azzal telt az ittlétem, de remélem, lesz alkalmam körülnézni.

A királynő lovagja a Rítus című misztikus kalandfilmet forgatja Budapesten, az ördögűzés témakörét feldolgozó műben egy papot alakít, ami kiderült a forgatás alatt viselt reverendájából is. A film, ami Budapest mellett olaszországi helyszíneken forog, jövőre kerül mozikba.

Blikk-információ
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó