Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Hétvégén újra tavasz lesz

Szerző: Korsós Éva, forrás:idokep – 2017-03-01 21:30:37

Enyhe, szeles, időnként csapadékos időt hoz a hét hátralévő része, hétvégén ismét 20 fok közelébe emelkedhet a hőmérséklet.

Csütörtökön még egy gyenge hidegfront okozhat több helyen gyenge esőt, záporokat, főként keleten élénkülhet meg a délnyugati szél. Hajnalban elsősorban a keleti, északkeleti tájakon várható gyenge fagy, délután 8-14 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken csapadékra már nem kell számítanunk, de a megnövekvő fátyolfelhőzet szűrheti meg a napsütést. A Dunántúlon több helyen megélénkülhet a déli szél, Sopron térségében erős lökések is előfordulhatnak majd. Hajnalban még főként északon, északnyugaton fagyhat, napközben 8-13 fokot mérhetünk majd.

Szombaton változóan felhős, csapadékmentes időre készülhetünk, a többfelé megerősödő délies szél északnyugaton viharossá fokozódhat. A feltámadó szél hatására délután újra 20 fok közelébe emelkedhet a csúcshőmérséklet.

Vasárnap már megnövekszik a felhőzet, és többfelé kell gyenge esőre, záporokra számítani. Élénk, néhol erős lesz a délies szél. Napközben 9-16 fokra van kilátás.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó