Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Hétvégén bekukkant hozzánk a tavasz

Szerző: Korsós Éva, – 2013-01-04 06:15:24

Szeles, de enyhe idő várható. Tíz foknál is magasabb hőmérsékletre számíthatunk.

A hétvégén többfelé viharossá fokozódhat a szél, de enyhe idő várható. Éjszaka nem csökken mínusz 4 fok alá a hőmérséklet, nappal helyenként 10 foknál is melegebb lesz – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki előrejelzéséből.

Pénteken néhány órára kisüt a nap, majd északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Késő délutántól a Dunántúlon egyre többfelé várható eső. A szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul, nappal 5-11 fok várható.

Szombaton a Nyugat-Dunántúlon erősen felhős, máshol jobbára napos idő várható. Szórványosan lehet záporeső, északkeleten akár hózápor is kialakulhat. A szél a középső országrészben sokfelé megerősödik. A leghidegebb órákban -1 és +6 közötti hőmérséklet várható, a nappali maximumok +4 és +11 fok között alakulhatnak.

Vasárnap néhány órás napsütés ígérkezik, nyugaton és északkeleten viszont többnyire erősen felhős marad az idő. Helyenként zápor, keleten hózápor is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +2 fok között valószínű, míg napközben többnyire +2 és +8 fok közötti csúcsértékekre számíthatunk.

(hir24)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Tovább drágult a tankolás


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó