Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Helló tavasz! Ugye maradsz?

Szerző: Gábor János, – 2011-03-11 13:11:49

Pénteken sok-sok napsütésre számíthatunk, inkább csak a fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Tovább erősödik a nappali felmelegedés, már igazi tavaszi hőmérsékletek lehetnek, délután 10 és 15 fok közé kúszhat a hőmérő higanyszála. A déli szél mérsékelt marad.

Szombaton ragyogó tavaszi napsütés várható, továbbra is csak a magas szintű felhőzet növekedhet meg, ám ebből eső sehol sem alakul ki. A déli szél megélénkül, a Dunántúlon megerősödik. 14 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Vasárnap tovább növekedhet a felhőzet, de esetleg elvétve lehet kisebb zápor. 14-15 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet, délnyugaton 17-18 fok sem kizárt. Erős lesz a déli szél.

Hétfőn többször erősen megnövekszik a felhőzet, eső, zápor elsősorban a keleti, északkeleti megyékben fordulhat elő. Kissé mérséklődik a légmozgás. A hőmérsékletben nem valószínű lényeges változás, 13 és 18 fok között alakulhat.

Kedden, március 15-én a napsütés mellett időnként megnövekedhet a felhőzet, de csak néhol fordulhat elő csapadék. 12-18 fok között lehet a hőmérséklet a délutáni órákban.

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó