Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Használjuk ki a jó időt a napokban!

Szerző: Gábor János, – 2010-07-22 07:41:08

Csütörtökön folytatódik az igazi nyaralóidő, a sok-sok napsütés mellett megnövekvő felhőzetből keleten helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. Tovább tombol a hőség, 31 és 36 fok közötti maximumokat mérhetünk.

Pénteken nem várható lényeges időjárás-változás, marad a kánikula, a napsütés mellett esetleg az északi tájakon fordulhat elő egy-egy frissítő zápor, vagy zivatar. A nyugati, délnyugati szél néhol megélénkül, 34 fok köré kúszik a hőmérő higanyszála délután.

hirdetés

Nézd meg mit kínál legközelebb a Korona Part:

A következő RetroFeszt a Vicai Színpadon

Első Gasztrohétvége és lábtengó bajnokság

Szombaton nyugat, északnyugat felől erős hidegfront éri el hazánk térségét, hatására erősen megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé (főleg északon) várható eső, zápor, zivatar. Néhol felhőszakadás és jégeső. Az északnyugati szél viharossá fokozódik! Jelentős lehűlés kezdődik, felfrissül a levegő. A Balatonnál - a Balaton-átúszás tervezett napján - 20-35km/h-s ÉNy-i átlagszél várható 40-70km/h-s lökésekkel!

Vasárnaptól szerdáig gyakran lesz erősen felhős az ég és minden nap valószínű szórványos csapadék. Az északnyugati szél szerdára mérséklődhet csak. Általában 24-25 fok körül várható a hőmérséklet délutánonként.

koponyeg.hu

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó