Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu
Sörben sült csirkecomb répasalátával
Hozzávalók:
2 csirkecomb
só, bors
2 dl sör
A salátához:
25-30 dkg sárgarépa
2-3 gerezd fokhagyma
½ citrom leve
3 evőkanál majonéz
só, bors
A tálaláshoz:
2 kifli vastagra karikázva
Elkészítés:
A csirkecombokat gyengén sózzuk, borsozzuk, majd jénai edénybe helyezzük. 2 dl sört öntünk alá.
A jénaiba semmilyen zsiradék nem szükséges. Fóliával lefedjük elkészítendő ételünket, majd hideg sütőbe helyezzük. A sütőt bekapcsoljuk. Sörös csirkénket 200 fokon 35 percig lefóliázva, majd fólia nélkül, időnként szaftjával locsolgatva még 15-20 percig sütjük.
A megtisztított sárgarépát nagylyukú reszelőn lereszeljük a fokhagymagerezdekkel együtt. A fél citrom levével nyakon öntjük, hozzákeverjük a majonézt, csipetnyi sót és borsot. Lazán összekeverjük.
Jó étvágyat!
A sípszó után hagyjon üzenetet!