Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Fokozatos felmelegedés - kitör a tavasz!!!

Szerző: Gábor János, – 2011-03-09 10:52:23

Szerdán sok-sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem lesz. A délnyugati szél megélénkül. Reggel még erős fagy várható, többnyire -8 és -3 fok közé süllyedhet a hőmérséklet, délután viszont már 5 és 10 fok közötti értékek is lehetnek.

Csütörtökön elsősorban északon és nyugaton erősen megnövekszik, majd este csökken a felhőzet, főleg a Dunántúlon szórványosan lehet gyenge eső, zápor. A hőmérséklet 6 és 12 fok között alakulhat délután.

Pénteken északon lehet több felhő az égen, máshol szép napos lesz az idő, esetleg északkeleten lehet zápor. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: már 9 és 15 fok közé kúszhat a hőmérő higanyszála.

Szombaton szikrázó napsütésre van kilátás, esetleg a fátyolfelhők szűrhetik néhol a kellemes tavaszi napfényt. Eső nem lesz. Igazi kiránduló időre van kilátás, 12-17 fokos maximumokkal, néhol ennél melegebb is lehet. A déli szél többfelé megélénkül.

Vasárnap eleinte marad a napos idő, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet és estétől nyugat, délnyugat felől már kisebb eső is kialakulhat. Erős lesz a déli szél.

Hétfőn és kedden borongósabb időjárás valószínű, hétfőn szórványosan, kedden főleg északon záporokkal, kisebb esőkkel. A felhősebb, csapadékosabb idő hatására kissé csökkenhet a hőmérséklet...

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó