Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Fogvacogtató hideg jön hétvégén

Szerző: Korsós Éva, – 2013-11-28 07:13:17

Vasárnap akár -6 fokig is hűlhet a hőmérséklet, bár napsütéses időre számíthatunk. Ahol felhős lesz az ég, ott hó is eshet.


Csütörtökön eleinte délen még lesznek erősen felhős helyek, de ott is csökken a felhőzet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. A nap első felében többnyire napos időre számíthatunk. Délután észak, északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és akkor elszórtan - elsősorban az északi és a keleti országrészben - kisebb havazás, havas eső is kialakulhat. A nyugati, délnyugati szelet az északi megyékben helyenként erős széllökések kísérik. A hőmérséklet délután 1, 5, késő este -2, +4 fok között alakul.

Pénteken gomolyfelhős időre számíthatunk néhány órás napsütéssel. Elszórtan - legnagyobb eséllyel északkeleten - előfordulhat hózápor. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. A hőmérséklet +2, -3 és 3, 7 fok között alakul.

Szombaton többnyire erősen felhős lesz az ég, csupán este csökken a felhőzet. Hószállingózás, kisebb havazás inkább csak a vastagabb felhővel borított északi megyékben fordulhat elő. A déli szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +1, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 6 fok között alakul.

Vasárnap napos időre van kilátás, csupán északon, északnyugaton lehet kevés gomolyfelhő az égen. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szél mérsékelt marad. A hőmérséklet -1, -6, illetve 3, 6 fok között alakul.

Hétfőn napos idő lesz a jellemző kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északnyugati szél megélénkül, főként a Dunántúlon megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3, 7 fok között alakul.

(hir24)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó