Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Eszkimóknak strandidő lesz a hétvégén

Szerző: Korsós Éva, forrás:24.hu – 2016-09-23 12:53:51

A szabadba kimenni nem kell félnetek, jó lesz - mondá a meteorológia. Mondjuk keleten nyissátok ki az esernyőket szombaton.

Hűvösen pitymallik pénteken, de annál kellemesebb idő várható nappal. nagyjából így sommázható a Met.hu előrejelzése alapján, milyen idő várható ma. A napközbeni idő tehát kielégítő lesz: 18-21 fok közötti hőmérsékletek, pár felhő, némi szél Közép-Magyarországon. Riasztás, figyelmeztetés nuku.

Szombaton már esőcseppeket is letörölhetünk a szélvédőről, főleg ha északkeleten élünk. Ugyanis szokatlan módon a délnyugati rész marad szárazabb és kevésbé felhősebb, északkeleten lehet némi esőre számítani. A köztes zónában pedig egy-egy zápor csapódhat ki a légtömegekből. Reggelre 2-9 fokig hűl a hőmérséklet, nappal 19-23 fok várható. Néhol akár talajmenti fagy is lehet.

Vasárnap is enyhén felhős idő lesz, éjjel 3-10 fok, nappal 18-23 fok lehet, és ami jóság, hogy alig fogják felhők zavarni a napsütést. Keleten ugyan még előfordulhat pár kósza zápor, szél alig lesz. Hosszabb távon marad ez a kellemes nyárutó, éjjelente kb. 3-10, nappal 17-23 fokkal, egészen a jövő hét második feléig. Persze akkor se jön még hóvihar.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó