Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Esővel és viharos széllel marad a januári tavasz

Szerző: Korsós Éva, Hír24 – 2014-01-09 17:05:23

A hétvégén többfelé is megerősödhet, néhol viharossá is fokozódhat a szél, de komoly lehűlés továbbra sem várható, nappal néhol továbbra is 10 fok körül alakul a maximum hőmérséklet.

Továbbra is inkább eső eshet, a magasabban fekvő tájakon lehet hózápor - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken a déli órákig többnyire erősen felhős lesz az ég, néhol kisebb eső, szitálás előfordulhat, majd észak felől felszakadozik, csökken a felhőzet, főként északon a nap is kisüt. Napközben többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és plusz 5 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 7 és plusz 12 fok között alakul.

Szombaton néhol megélénkülhet a szél. Estefelé az északi, északkeleti megyékben helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan plusz 5 és plusz 12 fok között alakulnak, délnyugaton, délen lesz a melegebb.

Vasárnap a szél megerősödhet, több helyen viharossá fokozódhat. Főként északon és keleten várható elszórtan záporeső, a magasabb tájakon hózápor is lehet. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul a hőmérséklet. Nappal plusz 4-10 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó