Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Eső mossa el: leáldozóban a tavaszias idő

Szerző: Gábor János, – 2010-09-24 09:51:59

Pénteken reggelre néhol pára-, és ködfoltok képződnek. Napközben ismét sok-sok napsütésre számíthatunk, igaz nyugat felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet - ebből azonban csapadék nem alakul ki. Reggel 8, délután 23 fok körül alakulhat a hőmérséklet. A délkeleti szél megélénkülhet.

Szombaton délnyugat felől borultságig vastagszik a felhőzet, és eleinte a DNy-Dunántúlon, majd délutántól-estétől egyre többfelé várható eső, zápor. A már borongós nyugati tájakon 18, a még némi napsütést is megengedő keleti megyékben 23 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet. Továbbra is élénk lökések kísérhetik a délkeleti szelet.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor. Többfelé jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Csak estefelé vékonyodhat el a felhőzet délen. Párás lesz a levegő. A délutáni órákban mindössze 14 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn eleinte marad a felhős időjárás, főleg északon újabb csapadékkal; aztán délnyugat, dél felől fokozatosan csökken a felhőzet és előbújik a nap.

Keddtől csütörtökig változóan felhős lesz az ég, elszórtan alakulhat ki kisebb eső, zápor. A hőmérséklet csökken, reggelente egyre többfelé alakulhat ki talajmenti fagy és a délutánok is hűvösek lehetnek...

koponyeg.hu

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó