Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Elő a szandált, nyarat hoz az október

Szerző: Korsós Éva, forrás:hirado.hu – 2016-09-28 10:56:15

Elő a szandált, nyarat hoz az október!

Csütörtökön napos időre számíthatunk többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék nem várható. A kezdetben általában nyugati, északnyugati szél délután fokozatosan délnyugatira fordul, többfelé megélénkül. Reggel néhol párásságra, ködre kell számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között alakul.

Pénteken derült vagy gyengén felhős idő várható, csapadék nem lesz. A délnyugati szelet többfelé élénk lökések kísérik. Reggel helyenként párásságra, ködre kell számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Szombaton napos idő várható fátyol- és gomolyfelhővel. Legfeljebb délután nyugaton fordulhat elő néhol záporeső. A délnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Vasárnap délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé valószínű eső, zápor, néhol zivatar is előfordulhat. Kezdetben többfelé élénk délnyugati szél várható, majd délután/este a Dunántúlon a szél északnyugatira fordul, és megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 19, 20, másutt 24, 25 fok körül valószínű.

Hétfőn felszakadozik, csökken a felhőzet, egyre kevesebb helyen valószínű csapadék. Az északnyugat, északi szelet többfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között várható.

Kedden gomolyfelhős, napos idő várható. Néhol záporeső előfordulhat. Az északias szelet többfelé erős lökések kísérik. Az alacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó