Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Egyre több lesz a napsütés

Szerző: Korsós Éva, – 2013-08-28 16:03:27

Csütörtökön nyugat felől csökken a felhőzet, több órás napsütésre számíthatunk. Szórványosan még várható csapadék, majd a hét végéig szárazabb napok következnek.


Csütörtökön délelőtt nyugat felől csökken, szakadozik a felhőzet és kisüt a nap, de a Tiszántúlon még lehetnek erősen felhős tájak. A keleti határszélen még kialakulhat zápor, máshol csapadék nem valószínű. Délután országszerte többórás napsütésre van kilátás, de emellett gomolyfelhő-képződésre is számíthatunk. Elszórtan futó záporok alakulhatnak ki, néhol zivatar is lehet. Az északias szelet többfelé élénk lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 22, 25 fok körül várható.

Pénteken a sok napsütés mellett időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet, de ezekből csapadék nem valószínű. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. Kora délután 22, 27 fok várható.

Szombaton többnyire csak kevés felhő lesz az égen, csapadék sem várható sehol. Az északnyugati szél mérsékelt lesz. 22, 27 fokra számíthatunk.

Vasárnap eleinte szikrázó napsütésre készülhetünk, majd délután északnyugat felől megnövekszik a gomolyfelhőzet. Helyenként zápor, zivatar alakulhat ki. Megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 28 fok között alakul.

Hétfőn kezdetben sok felhőre, szórványos gyenge esőre számíthatunk, de napközben északnyugat felől csökken a felhőzet. A Dunántúlon többórás napsütésre van kilátás. Az északnyugati szél élénk lesz. Kora délután 20, 25 fok várható.

Kedden a Dunántúlon csak kevés felhő zavarhatja a napsütést, máshol viszont változóan felhős időre készülhetünk. Északkeleten futó zápor előfordulhat. Megerősödik a nyugati szél. 23, 26 fokra számíthatunk.

(idojaras.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó