Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Egyre girhesebb a britek új hercegnője

Szerző: Gábor János, – 2011-05-26 10:49:36

Állítólag a királyi családdal járó stressz miatt fogyott hirtelen le a trónörökös párja. A britek nagyon féltik újdonsült hercegnőjüket. Kate Middleton, azaz Katalin hercegnő ugyanis nem bírja megállítani fogyását. Vilmos herceg gyönyörű neje még az esküvő előtt kezdett tudatos diétába, ám a ceremónia után visszatért a rendes étkezéshez, mégis folyamatosan csökken a súlya. Sőt, a Seychelle-szigeteki tíz napos nászútjukról még vékonyabban tért vissza.



„Kate szeretett volna az esküvőre csúcsformába kerülni, de azóta inkább csak a stressztől fogy. Már túl sovány és tehetetlen, hiába eszik, egyre csak olvadnak le róla a kilók. Sose volt rajta súlyfelesleg, mostanra viszont kilátszanak a csontjai” – mondta a hercegnő egyik ismerőse a Daily Mailnek, aki szerint Katalin az állandó nyilvánosságot, pletykákat és a királyi családdal járó folytonos megfelelési kényszert viseli rosszul.

Az ifjú pár a napokban részt vett az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama és felesége, Michelle találkozóján II. Erzsébet királynővel. Sokakat meglepett Vilmos és Katalin feltűnése, hiszen korábban arról szóltak a hírek, hogy Erzsébet megengedte a fiataloknak, hogy házasságuk első két évében távol maradjanak a hivatalos, nyilvános eseményektől.

BorsOnline
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó