Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Eddig tart az esős idő

Szerző: Korsós Éva, hirado.hu – 2014-02-20 07:21:10

A hétvégén, egészen vasárnapig biztosan marad a borult, esős idő. Hétfőtől azonban már több órára kisüthet a nap, és csapadékra nem kell számítani.

Csütörtökön délnyugat felől mindenütt beborul az ég, napsütés még főleg északkeleten lehet. A déli óráktól előbb a Dunántúlon, majd estefelé másutt is egyre több helyen várható eső, zápor. A keleti, északkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Pénteken borult, párás időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral, többfelé jelentős mennyiségű csapadék valószínű. Az északnyugatira forduló szél főleg a Dunántúlon erősödik meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Szombaton borult, párás időre számíthatunk sokfelé esővel, záporral, többfelé jelentős mennyiségű csapadék valószínű. Az északnyugatira forduló szél főleg a Dunántúlon erősödik meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Vasárnap nagyrészt borult lesz az ég, és több helyen számíthatunk esőre, záporra, a hegyekben hó is lehet, majd estefelé megszűnik a csapadék. Az északnyugati, északi szelet többfelé erős széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Hétfőn a változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Kedden változóan felhős lesz az ég, emellett több órára kisüt a nap. Csapadékra nem számíthatunk. A délkeleti szél az Észak-Dunántúlon megélénkül, olykor megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó