Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

DeNiro is ott volt Vajna étterem-megnyitóján

Szerző: Gábor János, – 2010-10-11 09:09:32

Számos magyar és külföldi hírességgel, köztük Robert De Niro amerikai filmszínész részvételével tartották meg a Nobu étteremlánc budapesti egységének ünnepélyes megnyitóját vasárnap a Kempinski Hotel Corvinusban. A világhírű étteremlánc nevét a hagyományos japán fogásokat Dél-Amerika ízeivel ötvöző tulajdonosa és egyben főszakácsa, Macuhisza Nobujuki (azaz Nobu) után kapta. Nobu több filmben is szerepelt, többek között az Egy gésa emlékirataiban és Martin Scorsese Casinójában - utóbbi főszerepét  De Niro játszotta. A 21 éttermet magában foglaló Nobu-birodalom Macuhisza, Robert De Niro, Meir Teper filmproducer és Richie Notar befektető közös vállalkozásaként jött létre 1994-ben.



A pár évig Dél-Amerikában főzőcskéző séf egy alaszkai kitérő után költözött Los Angelesbe és 1987-ben nyitotta meg saját éttermét Beverly Hillsben. Robert De Niro gyorsan törzsvendég lett nála, a közös szusiimádat pedig hamarosan barátsággá és üzleti kapcsolattá vált, melynek eredménye számos rangos elismerés, egyebek mellett több Michelin-csillag lett.
 
A számos hollywoodi hírességgel baráti kapcsolatot ápoló séf első közép-európai éttermének tulajdonosa a filmproducer Andy Vajna.

(MTI)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó