Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Csak a Retrofesztivál napjára és szombatra várható derült idő

Szerző: Gábor János, – 2012-05-23 09:37:38

Ma a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre mindenütt számíthatunk. Délután a tornyosuló gomolyfelhőkből szórványosan fordul elő heves zápor, zivatar. Időnként megélénkül az északkeleti szél, zivatarok környezetében pedig erős, olykor viharos széllökések is lehetnek. 22, 27 fokra számíthatunk.

Csütörtökön a nap első felében több órára kisüt a nap, késő délelőttől azonban a gomolyfelhők egyre magasabbra tornyosulnak, és záporok, zivatarok alakulnak ki. A zivatarokat felhőszakadás, jégeső is kísérheti, ilyen hevesebb gócokra leginkább a Dunántúlon és délen van esély. Csapadék legkisebb eséllyel az északkeleti országrészben valószínű. Többfelé megélénkül, időnként megerősödik az északi szél, zivatarokban viharossá fokozódik. A csúcshőmérséklet 23, 28 fok között várható.

Pénteken napos és felhősebb időszakok váltakoznak. Elsősorban délután alakul ki szórványos jelleggel zápor, zivatar. Az északkeleti szél élénk lesz. 19, 24 fokra melegszik a levegő.

Szombaton változóan felhős lesz az ég néhány órás napsütéssel. Helyenként eső, zápor, zivatar is kialakulhat főként a nap második felében. Mérsékelt lesz a keleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 19, 24 fok között alakul.

Vasárnap a rövid napos időszakok mellett gyakran lesz erősen felhős az ég, és sokfelé fordul elő eső, zápor, néhol zivatar. A keleti szél mérsékelt lesz. 17, 22 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Hétfőn a többórás napsütést követően szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. 20, 25 fokra számíthatunk.

idojaras.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó