Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Classic Winter 2018 Kiskőrös

Szerző: Füstös Éva, – 2018-02-20 16:00:00

Az idei, immár hatodik Classic Winter Kiskőrös város alapításának 300. évfordulója alkalmából, érdekes programelemekkel bővül.

Persze, hogy idén is lesz Classic Winter Kiskőrösön! 

A 2018. február 23-24-25-én zajló tornára idén is jó néhány csapat érkezik. A HC Morrison, a HK Spartak, a Debrecen, az Old Boys L.M., a Szigeti Bikák, a Felcsík Stage, a BL Kiskőrös és a HC Kiskőrös csapatai mérkőznek majd meg egymással a kiskőrösi Rajz Attila Jégpályán.

A mérkőzések pénteken délután 17 órától indulnak majd.  Szombaton szinte egész nap szurkolhatunk, egészen délután 17 óráig. Vasárnap pedig a döntőkön izgulhatunk a végeredmény miatt, melyet a tervek szerint 15 órakor hirdetnek majd ki.

A torna különlegessége lesz, hogy a városi jubileumhoz kapcsolódva az is kap majd egy serleget, akinek a nevéhez köthető lesz a torna háromszázadik kapura lövése.

Ám ez még nem minden! A serleget ennek a csapatnak, de a többieknek is egy híresség adja majd át, akinek van jégkorongos kötődése, és a hazai zenei paletta elismert alakja… Többet egyelőre azonban nem árulhat el a klub. Csak annyit, hogy érdemes lesz kilátogatni a belépő nézők számára ingyenes rendezvényre.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó