Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Boldog Szülinapot az 58 éves Sharon Stone-nak!

Szerző: Lukács Kata, starity.hu/ nlcafe.hu – 2016-03-10 10:40:06

Bár simán letagadhatna 10 évet, de ma ünnepli 58. születésnapját Sharon Stone! Eredetileg Sharon írás szakot végzett, majd ösztöndíjat kapott és művészetek szakon diplomázott. Az irodalmon kívül különösen szerette még a klasszikus filmeket. Karrierjét modellként kezdte. Ez lehetőséget teremtett a számára, hogy kamerák elõtt szerepeljen.

Hirdetés 

Hirdetés 

 

Sharon elsõ filmszerepét széplányként kapta Woody Allen Csillagporos emlékek c. filmjében, majd számos jelentéktelen filmben tűnt fel. Ennek ellenére alakítására felfigyeltek.

A nemzetközi hírnevet Az emlékmás (Total Recall) hozta meg Arnold Schwarzenegger oldalán. A 90-es évek elején lefotózták a Playboy-ban, de karrierjének ez sem ártott. A biszexuális Catherine Tramel írónõ szerepével, Michael Douglas partnereként az ’92-es Elemi ösztön c. filmben vált világhíressé és ért karrierje csúcsára. A film elsöprő sikere azonnal a kilencvenes évek egyik szexszimbólumává emelte. Az MTV Movie Awards díjkiosztón Sharon megkapta a legkívánatosabb nő címet, illetve a Legjobb Színésznõ díját ’93-ban.

Legismertebb filmjei ezekből az időkből a szintén erotikus beütésű Sliver című thriller 1993-ból, az 1994-es A specialista című akciófilm, az 1995-ös Gyorsabb a halálnál című akció-western és a szintén 1995-ös Casino című bűnügyi film, melyért Oscar-díjra is jelölték. 

Sharon Stone nemcsak a húszas, a harmincas, majd a negyvenes éveiben volt igazi szexszimbólum, közel a hatvanhoz is irigylésre méltóan néz ki. Az Elemi ösztön villantáskirálynője úgy véli, titka abban rejlik, hogy megbékélt a korával.

Mind a mai napig remek formában van: sokat táncol, sokat jógázik és gimnasztikázik. Mivel alacsony a koleszterinszintje és a vérnyomása, rengeteg vörös húst és steaket fogyaszt, de étlapján szerepel a hal és a sajt is.

Mostanság  tévésorozatokban és különböző filmekben bukkant fel itt-ott.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó