Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Átmeneti felfrissülés jön, majd újra kánikula

Szerző: Korsós Éva, forrás:köpönyeg – 2017-06-04 09:39:44

Pünkösd hétfőn a napsütés mellett sok gomolyfelhő jelenik meg az égen, és elsősorban a keleti tájakon fordul elő zápor, zivatar. Fokozatosan gyengül a szél. 25 és 30 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

 Kedden este hidegfront éri el hazánk térségét. A front előtt - már a délelőtti óráktól kezdve -, illetve a front érkezésével is többfelé alakul ki zápor, zivatar. Heves zivatarok is lehetnek felhőszakadással, jégesővel. Estig a DNy-i, estétől az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. 29 fok körüli meleg várható.

 Szerdán napközben fokozatosan csökken a felhőzet, előbukkan a nap. Az ÉNy-i szél erős, olykor viharos lesz. Jelentősen felfrissül a levegő: 20 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet.

 Csütörtökön eleinte még lehetnek felhők az égen, majd derűsre fordul az idő. Fokozatosan gyengül a szél is. Kellemes, mérsékelten meleg idő valószínű 21-27 fok közötti hőmérséklettel.

 Pénteken ragyogóan napos, derült időre van kilátás. Eső nem lesz. Újra erősödik a nappali felmelegedés: 24 és 29 fok között alakulhat a csúcsérték.

 Hétvégén gyengén felhős, nagyrészt napos idő ígérkezik, és tovább melegedhet a levegő: visszatérhet a kánikula.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Újabb terrortámadás


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó