Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Állandósulni látszik a hideg idő

Szerző: Gábor János, – 2010-11-26 13:42:18

Pénteken reggel erősen felhős lesz az ég, délkeleten kisebb havas eső sem kizárt. Napközben az átmeneti naposabb idő után délnyugat felől megvastagszik a felhőzet, és délutántól egyre többfelé várható csapadék: nagyjából az Esztergom-Keszthely vonaltól északnyugatra havazás (a hegyekben 5-10cm hó hullhat, síkvidéken néhány cm-es olvadó hó lehet), a vonaltól délkeletre egyre inkább a havas eső, majd az eső lesz jellemző. Estétől megerősödik a szél. A hőmérséklet reggel fagypont alatt, délután 3 és 8 fok között, este +1 fok körül alakulhat.

Szombaton reggel még többfelé lehet havazás, havas eső, majd délnyugat felől fokozatosan megszűnik a csapadék és előbújik a nap. Északkeleten azonban még délután is előfordulhat hószállingózás. A reggeli órákban még erős, olykor viharos északnyugati szél napközben mérséklődik. Délután 0, +5 fok közé kúszhat a hőmérő higanyszála.

Vasárnap délnyugat felől újabb nedves levegő érkezik, egyre többfelé számíthatunk újabb csapadékra: inkább már csak a hegyekben és egészen északon lehet hó, az ország nagy részén eső, havas esőre van kilátás.

A jövő héten folytatódik a változékony, kora téli időjárás: csütörtökig átmeneti erős enyhülés, majd hét második felében lehűlés lehet...

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó