Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Adele nős férfivel kavar?

Szerző: Lukács Kata, – 2012-01-19 14:07:20

Adele először is utoljára írt szerelme családi állapotáról, és osztotta meg a valóságos tényeket a közvéleménnyel.


A népszerű brit énekesnő kimérten fogalmazott saját oldalának blogján a napokban felröppent hírrel kapcsolatban.

"Ez az első és utolsó alkalom, hogy kommentálom a részleteket és a híreket Simonnal való kapcsolatomról.

Szemben a sajtóértesülésekkel és hírekkel: Simon már négy éve elvált. Mindenki - együtt és külön-külön - ne kívánjon mást nekünk, csak a legjobbakat." Ezek a tények. Vigyázzatok magatokra, találkozunk februárban!" - utalt az énekesnő megjelenésére a februári Brit Awards-on.




A sajtóértesülés, amelyet most Adele cáfol azt az igen kényes kérdést érintette, miszerint az énekesnő új barátja, az egykori etoni öregdiák, Simon Konecki valójában még nem vált el feleségétől, a divat stylist Clary Fishertől, akivel 2004-ben házasodott össze. Igaz, egy ideje már külön élnek, a válópert elindították, de tényszerűen még ma is házasok.

A Grammy-díjas énekesnőt - egy ugyancsak feltörekvő brit énekes, Ed Sheeran mutatta új barátjának néhány hónappal ezelőtt. A találkozás mindkettejük számára meghatározó volt. habár nagyon különböző szociális háttérből érkeztek: Simon a felső tízezer mindennapjait éli, míg Adele egyelőre változatlanul édesanyjával él egy egyszerű lakásban.


Adele-t nyilvánvalóan zavarják a Simont és kapcsolatukat ért támadások, mint ahogy talán az is, hogy Simon (volt) felesége a mai napig férjezett nevét viseli.

(hirlista.hu)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó