Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

A Te hátsód is lehet olyan, mint Pippáé

Szerző: Gábor János, – 2011-11-14 11:54:33

Nem tudnak napirendre térni a britek Pippa Middleton feneke fölött, ezért kifejlesztettek egy bugyit, mely segít az irigyeknek hasonló hátsót formálni. "Popó-irigység" tombol Nagy-Britanniában, mióta Pippa Middleton oltár elé kísérte nővérét. Április 29-én, a brit királyi esküvőn Kate ruhájáról hamar Pippáéra terelődött a figyelem, azaz annak esésére a királyi húg deréktájától lefelé. Azóta mindenki ilyet akar látni, ha férfi, akkor a kezei között, ha nő, akkor a tükörképén.



Pippa fenekén egész iparágak fejlődtek, amint hónapokkal ezelőtt kiderült, és most újabb termékkel hódolnak a kisebbik Middleton előtt: egy alakformáló bugyival, mely olyan hátsót ígér, mint az övé. Állítólag 15 fokkal emeli az ülepet, miközben elöl a hasat is laposítja. Ám hiába szorít, nem vág be, így senki sem veszi észre a csalást - reklámozza a Daily Mail a portékát, melyet majdnem húsz fontért (kb. hétezer forintért) árulnak a szigetországban.



Az alakformáló alsónemű igazi kultuszstátuszt élvez a briteknél, Bridget Jones hozta divatba, amikor a várva várt randira a szexi csipke helyett a nagymamásat választotta. A 2001-es filmben Renée Zellweger játssza a kétségbeesett szinglit, aki naplójában ecseteli viszontagságait a férfiakkal.

hvg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Hűha: már a CNN is leépít!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó