Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Külföld

Hűha: már a CNN is leépít!

Szerző: Gábor János, – 2011-11-14 11:34:13

Mintegy ötven szerkesztőségi munkatársat bocsát el a nagynevű amerikai hírcsatorna négy nagyvárosban. Az elbocsátás szerkesztőket, fotósokat, újságírókat érint, az atlantai központon kívül Los Angelesben, Miamiban, New York-ban és Washingtonban - írja az Atlanta Journal-Constitution. A változás a cég két részlegét, az úgynevezett Libraryt és az Image + Sound-ot érinti.



A Library nem más, mint a CNN archívuma, ezt Atlantában központosítják, melynek nyomán ott új álláshelyek is nyílnak majd - közölte a cég. Az Image + Sound részlegen végzett munkát már három éve elemzik, a vizsgálódás során pedig arra jutottak, hogy mind a munkavégzés, mind a technológiai megoldások terén változtatásokat kell eszközölni - írta az alkalmazottaknak küldött levelében Jack Womack alelnök.

A Time Warner cégcsoporthoz tartozó CNN-t (teljes nevén Cable News Network) a világ egyik legismertebb hírcsatornája, nevéhez fűződik a 24 órás hírsugárzás bevezetése. Nemzetközi ismertségét az első öbölháború egyenes adásban való sugárzásával szerezte meg, de a CNN tudósított először élőben a 2001. szeptember 11-i amerikai terrortámadásokról is.

mediainfo.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó