Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

A RETROFESZTRE visszatér a nyár!!!

Szerző: Gábor János, – 2010-07-25 14:32:50

A Szelidi tó hőmérséklete 27 fok

Vasárnap többnyire borult lesz az ég, inkább csak a délnyugati megyékben bújhat elő rövid időre a nap. Keleten többfelé, máshol szórványosan számíthatunk esőre, záporra. Északkeleten jelentős mennyiségű eső hullhat. Az északi, északnyugati szél főleg a nap első felében még többfelé lehet viharos, aztán délutánra mérséklődik kissé a légmozgás. Hűvös időnk lesz, mindössze 16 és 23 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete (a pénteki naphoz képest ez 10-15 fokos lehűlést jelent). Erős hidegfronti hatással számolhatunk.

Hétfőn és kedden főleg az északi és a keleti tájakon lesz erősen felhős az ég és elsősorban ezeken a tájakon várható eső, zápor. E két napon a csúcshőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

JÖN:

A következő RetroFeszt a Vicai Színpadon

hirdetés

Szerdán és csütörtökön a napsütés mellett még gyakran erősen megnövekedhet a felhőzet és egy-egy zápor is kialakulhat, miközben lassan erősödik a nappali felmelegedés.

Pénteken (a RetroFeszt 3/2 napján) és szombaton pedig már újra sok-sok napsütésre, igazi nyaralóidőre van kilátás, 30 fok körüli kánikulai meleggel. Jelen számítások szerint szombaton a Balatonnál - a Balaton-átúszás tervezett napján - 10-15km/h-s átlagszél várható, csapadék nem valószínű.

koponyeg.hu

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó