Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

A nyár nem hagyja magát legyőzni

Szerző: Korsós Éva, forrás:blikk.hu – 2017-06-19 08:01:51

A nyár nem hagyja magát legyőzni: a hűvös hétvége után most ismét visszatér a meleg, és a hét végéig 30 fok körül lesz a hőmérséklet.

Hétfőn sok napsütésre, kevés felhőre, csapadékmentes időre számíthatunk, valamint a szél is veszít erejéből, már csak keleten, délkeleten és délen lehetnek élénk északias széllökések. Az Időkép előrejelzése szerint a hajnali 11-16 fokot követően napközben már 27-31 fokra van kilátás. Vigyázni kell viszont a napon: ismét nagyon erős lesz az UV-sugárzás. Ügyeljünk a megfelelő fényvédők használatára!

Kedden folytatódik a napos, száraz idő, szinte alig lesz felhő az égen. A délnyugati szél néhol megélénkül. Igazi strandidőre van kilátás, a maximum-hőmérsékleti értékek 29-34 fok között alakulhatnak.

Szerdán a napos idő mellett többfelé már erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, helyenként egy-egy frissítő zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. Sokfelé feltámad az északnyugatira forduló szél. A legmelegebb órákban 28-34 fokot mérhetünk.

Csütörtökön a nyári melegben elsősorban délnyugaton frissíthetik helyenként futó záporok, zivatarok a levegőt, máshol száraz időre készülhetünk. Pénteken záporok, zivatarok érkezhetnek többfelé, a szél is feltámad, de az ország nagy részén 30 fok fölé melegszik a levegő.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó