Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

A hétvégétől jön a hideg

Szerző: Korsós Éva, forrás:vs.hu – 2015-11-16 17:35:07

A következő napokban még egész jó idő lesz, de a hétvégétől jön a hideg.

KEDD

Napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, inkább csak eleinte lehet kevés napsütés. Az északi tájakon este már eső is kialakulhat. Párás lesz a levegő. Reggel 1 és 7 fok között alakul a hőmérséklet, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk, de észak-keleten csak 10 fok köré melegszik fel a levegő. Melegfronti hatás várható. A közlekedés időjárási feltételei általában jók lesznek, csak néhol nehezítheti párásság a vezetést.

SZERDA

Délelőtt borongós idő várható, majd a megerősödő, néhol viharossá fokozódó északnyugati szél hatására jelentősen csökken a felhőzet és felhőátvonulások lesznek. Elszórtan fordul elő zápor. Marad a novemberi tavasz, 15 fok körüli maximumokkal.

CSÜTÖRTÖK

Változóan felhős idő lesz, főleg fátyolfelhőkkel. Esőre nem kell számítani. A délnyugati szél megélénkül. 11 és 16 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

PÉNTEK

Megnövekszik a felhőzet, de estig csak elszórtan alakul ki csapadék. Estétől aztán egyre többfelé kezdődhet esőzés. A délnyugati szél többfelé megerősödik, a Dunántúlon viharossá is fokozódik. 14 fok körüli enyheség lesz - utoljára.

SZOMBAT

Túlnyomóan borult időre van kilátás sokfelé kiadós esővel. A szél északira fordul és megerősödik. Markáns változás kezdődik időjárásunkban. Napközben szinte semmit sem melegszik a levegő, erős lehűlés várható: a csúcshőmérséklet délelőtt áll be 10 fok körül, majd délután már csak 6-7 fok lehet.

VASÁRNAP

Marad a borongós idő, de a csapadék átmenetileg megszűnik. Záporok, a hegyekben és a nyugati tájakon havas eső záporok fordulnak elő. Több helyen viharossá fokozódik az észak-nyugati szél. Már csak +5 fok körül alakul a hőmérséklet a legmelegebb órákban.

HÉTFŐ

Nagy bizonytalanság mellett újabb nedves levegő érkezik, miközben a lehűlés folytatódik. Főleg a nyugati hegyeinkben hóesés is lehet viharos szél kíséretében. Közeleg a tél!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó