Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Woods luxusúton hódítaná vissza feleségét

Szerző: Gábor János, – 2010-02-06 18:38:49

Tiger és Elin közös Karib tengeri hajóutat terveznek. A golf csillag ugyan még terápiára jár, de már a jövőre is gondol. Felesége visszaköltözött Floridába, de források szerint fontolgatja, hogy visszaköltözik közös házukba. Woods meg állítólag mindent megtesz, hogy megmentse házasságát, például elvinné Elint egy hajóútra.



A sztár feleségéhez közel álló forrás elárulta, hogy Tiger felvetette az ötletet Elinnek, hogy csatlakozzon hozzá egy Karib tenger utazásra a magán jachtján. A hajón a párral kizárólag a jacht nyolctagú személyzete fog utazni a „második nászútjukon.” A sportoló szerint így újra közel kerülhet feleségéhez, és az út akár újra is kezdhetik a közös életüket.



Sokan elvinnék...

Nordegren hajlik rá, hogy igent mondjon az ajánlatra. Tiger Woods a múlt hónapban vonult be egy klinikára, ahol szex függőségét kezelik. Az után döntött a terápia mellett, miután kitört körülötte a botrány múlt év vége fele.



... de melyik hülye csalja meg ezt a nőt?!

A sztár Elin Nordegren, svéd modell mellett még több mint egy tucat nővel folytatott viszonyt. Ekkor még a hölgy azt nyilatkozta, 100%, hogy elválik hűtlen férjétől.

bulvar.ma.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó