Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Vonzerő, gazdagság, kapcsolatápolás

Szerző: Gábor János, forrás: Blikk – 2014-07-26 08:32:44

A kos nagyon is tisztában van testi tulajdonságaival. Sok időt tölt a konditeremben, de nem az egészsége érdekében, hanem azért, hogy jól nézzen ki.

A bika vidám és lelkesen támogató családot szeretne, amelyben megengednék önnek, hogy kockázatot vállaljon. Lehet, hogy kívánsága teljesül.

Az ikrek számára a reklám és a marketing olyan területek, amelyek az átlagosnál most jobban érdeklik. Pozitív önértékelését nem lehet befolyásolni.

A rák rendszerint bőkezűen bánik a pénzzel, legalábbis azon a szinten, amelyen a lehetőségei megengedik. Ma rátalálhat arra, amit régen keresett, és ez végre igazán boldoggá teszi.

Az oroszlánt vonzza a gazdagság, a hírnév. Ebben az időszakban ez igazolja a létezését: ha híres és népszerű, akkor nem senki. Most egyedül ezt tartja fontosnak.

A szűz úgy látja, hogy az önértékelése súlyos sebeket kapott. Élete párja vagy a barátok elfordultak öntől. Most ezért kettőzött erőfeszítéssel próbál jobban alkalmazkodni, esetleg bocsánatot is kér.

A mérleg felelősségteljes szerepet akar vállalni a közösségében. Vonzereje miatt igen keresett is a társasági életben. Jelenléte mindenkit tettekre ösztönöz.

A skorpió az Oroszlánban lévő Jupiter hatására elszánt karrieristává válhat. Ha az állása serkentőleg hat az érzelmi világára, sokkal izgalmasabb személyiség lesz a társadalmi életben is.

A nyilasok egyik módszere, amellyel meggyőzik magukat értékességükről, hogy hinni kezdenek lehetőségeik korlátlanságában. Most ön is úgy érzi, bármit elérhet, csak akarnia kell!

A baknak érdemes ápolni azokat a kapcsolatokat, amelyek fellendíthetik vállalkozását. Ha egy személy vagy tárgy után vágyakozik, azzal a hatalmába is kerül.

A vízöntő arra törekszik, hogy a kollégák kedvezően ítéljék meg. Úgy véli, akkor érezheti értékesnek magát, ha megszerzi élete fontos szereplőinek elismerését.

A halak új állása, még ha csak részidős is, lehetőséget nyújthat egy kapcsolat kialakításához. Munkája kapcsán találkozhat egy önnek tetsző személlyel.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó