Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Vonzd be te is a szerelmet az életedbe!

Szerző: Lukács Kata, ezenanapon.hu noiportal.hu – 2014-06-13 15:44:51

1400 óta férjjósló, szerelemvarázsló nap: a lány éjszaka a tükörben megláthatja jövendőbelijét.
 
Hosszú a listája azon hiedelmeknek, melyek valamit tiltanak a hajadonnak, azzal fenyegetve, hogy soha nem megy férjhez. Például: nem szabad naplemente után szemetet kivinnie, az asztal sarkára ülnie, merőkanálból vagy a lábosból ennie, sőt még férfiaknak tüzet adnia is tilos. Állítólag az is jelentősen csökkenti az esélyeit, ha hagyja magát körbesöpörni.
Antal-napkor böjtölnek a lányok, csak kenyér és víz az egész napi ételük, italuk. De ezt titokban egyedül teszik.
 
 
Éjfélkor felállítják a tükröt az ágy mellé. Mikor az óra üti az éjfélt, feláll a lány, keresztben átlépi az ágyat, közben gyertyát gyújt, és mondja:
 
„Szent Antal, kérlek,
Mutasd meg nékem
A jövendőbelimet.”
 
Akkor belenéz a tükörbe, meglátja a jövendőbelijét. Mások szerint, ha a lány férjhez akar menni, éjjel menjen ki a kertbe, fogja meg az egyik fát, és mondja:
 
„Én rázom a fát.
Fa rázza a fődet,
Főd rázza a vizet,
Víz hozza az én
Jövendőbelimet.”
 
 
Egy Korona tipp, hogy belépjen a te ajtódon is a nagy Ő: Szerelemvarázslat fehér gyertyával
 
Végy egy átlagos méretű fehér gyertyát. Írnod kell majd rá, tehát a szülinapi tortagyertya nem jó. Olyanra lesz szükséged, amely egészen leég, úgy, hogy semmi nem marad belőle. Tehát a mécses, fogadalmi gyertya szintén nem megfelelő ehhez a varázslathoz.
 
Első lépésként készítst egy oltárt.
 
Ez bárhol lehet, akár egy kis asztalt is kinevezhetsz oltárnak a cél érdekében. Díszítsd olyan dolgokkal, amik neked és szerelmednek értékesek. Egy fehér virágú rózsabokorról származó tüskével írd rá háromszor a fehér gyertyára: „minden szerelmed hozzám jöjjön”. Tedd a feliratos gyertyát az oltár közepére, és gyújtsd meg. Nézd a lángját folyamatosan, egészen addig, amig le nem ég. Közben képzeld el a kedvesedet, amint jön feléd, lásd szépnek és meztelennek.
 
 
Ha leégett a gyertya, szedd össze a maradék viaszt, csomagold össze a tárgyakkal az oltárról, és tartsd a csomagocskát biztos helyen.
 
A varázslat eredményeként megkapod az illető minden szerelmét, amit irántad érez. Lehet hogy ez jóval több, vagy kevesebb, mint amire vágytál, netán attól, amit te érzel iránta, de mindenképpen fogadd szeretettel.
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó