Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Vigárfesztivál és SZIN: erre jár a Paks II. kamionja

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-08-17 12:40:58

Korábbi híradásainkban hallhattál róla, hogy a Paks II. projekttársaság kívül-belül megújult, interaktív bemutatót nyújtó mozgó kiállítótere, a tájékoztató kamion 2017 nyarán hazánk legnagyszabásúbb fesztiváljait célozta meg nyári állomáshelyeiként.

hirdetés

hirdetés

 A mobil kiállítás először s soproni VOLT Fesztiválon jelent meg, majd a zamárdi Balaton Soundra gördült be, ahonnan az EFOTT és a Velencei tó volt a következő célállomás.

(fotók: mvmpaks2.hu)

Innen a Campus Fesztivál, illetve az East Fest, legutóbb pedig a grandiózus Sziget fesztiválon nyújtott bepillantást az érdeklődőknek az évszázad beruházásával kapcsolatos fejleményekbe, eredményekbe és aktualitásokba.

Augusztus 18-tól 20-ig a Debreceni Virágkarneválon állomásozik a kamion, a turné pedig augusztus 23-tól 26-ig a Szegedi Ifjúsági Napokon zárul.

Az eddigi fesztiválállomásokon több ezren voltak kíváncsiak a kamionra, ami a korábbi fesztiválkörúthoz képest átlagosan 10-15 százalékos látogatószám-növekedést jelent.

Az érdeklődők a kiállításon megismerhetik a Paks II. projekt eddigi eredményeit, tájékozódhatnak a beruházás jelentőségéről, társadalmi, gazdasági és környezeti hatásairól, szerepéről.

A tájékoztatás mellett fontos szerep jut a kamion melletti energiaszigeten a kikapcsolódásnak, a pihenésnek és a szórakozásnak is.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó