Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Súlyosabb büntetés kaptak a keceli verekedők

Szerző: Mike Szilvia, – 2018-07-05 14:06:37

Megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla a testi sértés és más bűncselekmények miatt keceli verekedők ellen indított büntetőügyben a Kecskeméti Törvényszék ítéletét.

Hirdetés

Hirdetés

A vádlottak még 2015-ben verekedtek össze egy keceli söröző előtt. Az első rendű vádlott pénztartozást követelt az épp oda érkező V. rendű vádlottól, majd obszcén szavakkal illette annak barátnőjét, amely után borítékolható volt a dulakodás, amelybe többen beszálltak. A sértett és barátja menekülni kezdtek, de az I. rendű vádlott és társai utolérték majd a földön rugdosni kezdték őket, méghozzá úgy hogy a sértett fejét ért rúgás miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett és eszméletét vesztette. A verekedésnek a helyszínen tartózkodó nők sikoltozása vetett véget, a sértett társaságához tartózók értesítették a mentőket és a rendőrséget.

illusztráció!

Az elsőrendű vádlott – mint erőszakos többszörös visszaeső – büntetését 4 év börtön és 4 év közügyektől eltiltásról 7 év 6 hónap fegyházra és 8 év közügyektől eltiltásra súlyosította a táblabíróság, kimondva, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható. A másodrendű vádlott büntetése is súlyosabb lett, esetében 4 év 6 hónap börtönre és 5 év közügyektől eltiltásra változott. A IV. rendű vádlott 3 év 4 hónap börtön és 3 év közügyektől eltiltás lett. A jogerős ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye. 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó