Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

VIDEÓ: megdőlt a szabadesés-rekord!

Szerző: Vörös István, – 2012-10-14 21:46:33

Magyar idő szerint délután fél hatkor indult útjára a Red Bull Stratos Felix Baumgartnerrel, hogy több helyen átírja a rekordok könyvét. Az ugrás valószínűleg a reklámszakmában is új fejezetet nyit. Negyed kilenckor ért földet.




Hatalmas érdeklődés mellett kezdte meg felemelkedését Felix Baumgartner magyar idő szerint fél hatkor az új-mexikói Roswellből, hogy aztán mintegy 39 kilométeres magasságból kiugorjon nyolc óra nyolc perckor. Körülbelül nyolc perc zuhanás után ért földet – sértetlenül –, ebből 4 perc 19 másodperc volt a szabadesés.


Nézd meg Baumgartner ugrását!


Hogy némi képet kapjunk a felhajtásról, elég megemlíteni, hogy a Red Bull Stratost délutánig 385 ezren lájkolták a legnagyobb közösségi oldalon – vasárnap egy óra leforgása alatt több mint tízezer kedvelést kapott –, míg a YouTube-on 600 ezren voltak kíváncsiak arra a filmre, mely az élő közvetítésbe való becsatlakozáshoz ad tanácsokat, a hivatalos honlap mellett többek között a fent említett videómegosztó segítségével az mno.hu-n is követhette az eseményeket.


(MNO)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó