Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Végre látszottak a csillagok...

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2014-10-25 08:35:39

És ezt vallják eskü alatt:

A kost féltékenység gyötri, holott semmi oka sincs rá. Érzelmei rugóra járnak, mindent túl komolyan vesz, és ingerülten reagál kedvese minden mondatára. Nem képes a kompromisszumkötésre, mindent csak a saját szemszögéből értelmez. Pedig ezzel a viselkedéssel csak ront a kapcsolatán és elbizonytalanítja a párját. Most nagy önuralomra lenne szüksége.

A bika ne halogassa tovább, ha szeretné képezni magát, mert hosszú távon mindenképpen megtérül a ráfordított idő és a tudása. Szép karriert is befuthat, ha elég szorgalmas és kitartó. A tehetsége adva van, ezért ha tudja, hogy mi az, amit mindig is szeretett volna megtanulni, elsajátítani, most valósítsa meg. Merjen kilépni a külvilágba és megmutatni magát.

Az ikrek napjait anyagi gondok nehezítik, mert a pénzügyi helyzete most enyhén szólva labilis. Fölöslegesen aggodalmaskodik, és hol indokolatlanul költekezik, hol pedig minden ok nélkül fösvénykedik. Ezzel a sikerül jól összezavarnia a szeretteit, mivel nem értik szokatlan viselkedésének okát. Ha így folytatja, a gondjai csak szaporodnak majd.

Kedves rák! Itt az idő, ha állást szeretne változtatni, lépjen. Ne féljen a kihívásoktól, mert az ötlete jónak tűnik, hisz még a pénztárcája is megtelik majd. Mostanában, nem olyan magabiztos, mint lenni szokott, mert az önbizalma hullámzó. Így hol optimista, hol pedig félénk és szorong. Talán megrémíti a változás, de kockáztasson, és nyerni fog.

Az oroszlán szerelmi élete akkor lesz kiegyensúlyozott, ha nem csak a saját igényére figyel, hanem a társa vágyát is fontosnak tartja. Az uralkodási vágyát építse le, és ne várja el, hogy a párja teljes mértékben behódoljon. Tegyen egy gesztust, és hordozza a kedvesét a tenyerén. Nagyvonalúsága mindenki előtt közismert, de azért túlzásba nem kell esni.

A szűznek rossz hírét keltik a munkahelyén. Mivel homályban tapogatózik, fogalma sincs, hogy ki lehet az, aki ártani akar. Sejtései vannak, de amíg nem biztos a dolgában, vagy nincsenek bizonyítékai, addig nem tehet semmit, mert csak önmagának árt. Helyezkedjen várakozó álláspontra, mert az illető előbb vagy utóbb kimutatja a foga fehérjét.

Amiben a mérleg maga sem hitt, most bekövetkezett. A sors visszahozta azt, akit botor módra elveszített. Most itt az alkalom, hogy újrakezdjék, merje bátran kinyitni a szívét. Félelmeit szorítsa háttérbe, és ne hivatkozzon a letűnt eseményekre, mert azok már rég köddé váltak. Itt és most éljen, a jelenben akarjon boldog lenni - a jövőt meg senki sem tudja.

A skorpió kerülje a kalandokat, bármekkora is a kísértés, mert nagy a lebukás veszélye. Romantikus hangulatban nem képes a veszélyeket reálisan felmérni, és belelátja a bimbódzó kapcsolatába azokat a vágyakat, elképzeléseket, amelyekre a szíve mélyén vágyik.Választottját olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amivel nem is rendelkezik. Ne kergessen délibábot.

A nyilasnak érdemes megvalósítania azt a remek ötletet, amelyet kigondolt. Jelentős anyagi haszonnal is kecsegtet,s sikert sikerre halmoz majd vele, miáltal jogosan javul majd az önértékelése. Szerezzen maga mellé segítő társakat, akikkel összhangban tud dolgozni. Mielőtt véglegesen igent mondana a munkatársainak, alaposan nézzen utánuk, hogy ne érje csalódás!

A baknak természetes igénye, hogy az anyagi biztonságát megteremtse, de nem mindegy hogy milyen úton, s hogy milyen áron teszi. Ne áldozzon fel túl sok jót az életéből, gondoljon a családjára vagy az érzelmi életére is! Csak egyenes úton járjon, ne térjen le látszólagos sikerért se jobbra, se balra! Az egészségére is vigyázzon, mert nincs az a pénz, amivel azt megveheti.

A vízöntő igazítsa a vágyait a valósághoz; ne essen az önáltatás csapdájába! Akire vágyakozik, az elérhetetlen, de ha meg is kapná, akkor hamarosan komoly csalódás érné. Úgy érzi, hogy megbabonázták, és nem képes lemondani már, a célját mindenáron el akarja érni. Nem hallgat senkire, és az elképzeléshez rögeszmésen kezd ragaszkodni, ami pedig biztosan nem vezet jóra.

A halak csak önerejéből tud kilépni az ördögi körből, ami saját magának állított fel. Hajlamos a halogatásra, így pedig a feladatai csak halmozódnak, ami miatt nő a szorongása és a lelkiismeret-furdalása. Majd újra jön a fogadkozás, hogy utoléri magát, amiből persze nem sok valósul meg. Lépjen valóban a tettek mezejére, és akkor végre minden teendőjével végez.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó