Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Újra Pestre jön Pitt és Jolie - ezúttal Brad forgat hazánkban!

Szerző: Gábor János, – 2011-10-07 08:40:47

Alig egy hét múlva újra Magyarországra jön a világ talán legismertebb szerelmespárja, Angelina Jolie (36) és Brad Pitt (47).

Marc Foster rendezésében és Brad Pitt főszereplésével nemsokára elkezdik itthon forgatni a World War Z című zombithrillert (a film forgatásáról ITT közöltünk részleteket és képeket), amelynek első jeleneteit a korábbi hírekkel ellentétben nem Tihanyban, hanem Budapesten veszik el. A sztárpár éppen ezért kibérelte a már jól bevált tízszobás budai villát, amelyért tavaly havi 27 ezer dollárt, azaz hatmillió forintot fizettek a tulajdonosoknak bérleti díjként.

Jolie és Pitt tavaly, valahol a Budai hegyen, amikor Angie első saját rendezését, az In The Land Of Blood And Honey-t forgatta nálunk:


Brad Pitt feltehetően most is a családjával érkezik, a páros ugyanis igyekszik úgy összehangolni a munkát, hogy ha az egyikük forgat, a másik vele tudjon menni a hat csemetével együtt akár a legtávolabbi országokba is. Ráadásul a tanköteles fiuknak. Maddoxnak és Paxnak, valamint Zaharának is van helyük abban a budai iskolában, amelyben a gyerekek tavaly töltötték azt az időt, amíg anyjuk egy a boszniai háborúról szóló filmet rendezett a magyar főváros különböző pontjain.

A világsztár a hírek szerint először Kőbányán lesz fellelhető, ahol nemcsak azoknak lesz lehetőségük találkozni vele, akiket magyar statisztaként beválogattak a produkcióba. Megeshet, hogy akár a rajongók is összefuthatnak vele. A tapasztalatokból kiindulva a Pitt–Jolie páros ugyanis nagyon kedves és érdeklődő, így akár számos más helyen is felbukkanhat a városban.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó