Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Turbinát blokkolnak a szexi modellek - fotó!

Szerző: Gábor János, – 2010-03-01 13:00:54

Szárnyalhatott a fantázia a Ferihegyi reptér egyik hangárjában szombaton. Az óriási gépek között amatőr modellek villanthatták meg bájaikat. Az Ourmodell versenyén induló szépségek egy dán fotós lencséje előtt pózoltak, körülöttük repülőgépekkel és azok alkatrészeivel.


– Soha nem gondoltam, hogy egy gép turbinájában fognak fotózni. Olyan dolgokat láthattunk, amit hétköznapi utasok valószínű sosem láthatnának – mondta Pintér Petra (16), az egyik modell.

A hideg szerelőcsarnokban didergő lányok arcára maga a fotós csalt mosolyt, aki profihoz méltó módon gondolta ki a legjobb beállításokat.


– Hihetetlenül jó volt dolgozni a dán fényképésszel. Még a nyelvi nehézségek ellenére is könnyű volt követni az utasításait. Bár keményen dolgoztunk hajnal öt órától, mégis jókedvűen telt az egész nap – mesélt élményeiről Filep Nóra (17).


– A lányok csodálatosak voltak, és remélem, hogy egy sikeres karrier kezdetét jelenti majd számukra a Malév-gépekkel készült fotóik – mondta Hegedűs Ádám, a cég szóvivője, aki hozzátette, hogy a lányokról készült fotók a Malév fedélzeti magazinjában is láthatók lesznek áprilisban.

Cs. Á. - Blikk

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó