Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Topmodell lett a focistákat bajba sodró prosti

Szerző: Gábor János, – 2012-01-27 10:52:47

Három futballsztár majdnem börtönbe került miatta, Zahir Dehar azonban három évvel a prostibotrány után ígéretes modellkarrierbe kezdett. Még Karl Lagerfeld is képbe került.



16 volt még csak, mikor Ribéry fizetett neki, és 17, amikor Karim Benzema és Sidney Govou felbérelte, hogy szórakoztassa őket. Zahir Dehart 2010-ben ismerte meg a nagyvilág, amikor kirobbant a három futballista szexbotránya. A francia törvények szerint nem büntetendő, ha valaki fizet a szexért, az viszont igen, ha a prostituált 18 év alatt van. Akkoriban három év börtön és 45 ezer eurós büntetés fenyegette a férfiakat. Végül megúszták - mivel a lány nem árulta el a korát - de hírnevük megsínylette a tiltott entyem-pentyemet. Nem úgy Deharé, aki alig két évvel később a párizsi divathéten kapott szerepet, sőt: főszerepet. Az egyik fehérneműmárka bemutatójának a most már nagykorú algériai lány volt a fénypontja, továbbá az olasz Vanity Fair és a neves V magazin címlapján is Dahart lehet megcsodálni.


Zahir Dehar a párizsi divathéten
Fotó: AP

A fotózáson Karl Lagerfeld is megjelent, és lőtt pár képet Dehárról. A dizájner a legendás francia kurtizánokhoz hasonlította a nőt, és azt nyilatkozta, hogy semmi kivetnivalót nem talál a lány múltjában - írja a Spiegel Online.
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó